Османи: Ќе добиеме датум за преговори во јуни

Економските реформи ќе бидат во фокусот на работењето на владата во наредниот период, откако веќе се затворени политичките прашања, вели вицепремиерот Османи..

Гледачи: 4

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:01:26

Категории: МАКЕДОНИЈА

Економските реформи ќе бидат во фокусот на работењето на владата во наредниот период, откако веќе се затворени политичките прашања, вели вицепремиерот Османи.. Убеден е дека датумот за почеток на преговорите ќе биде одреден на јунскиот самит!