Заев: Од јуни ќе почнат смените

За почетокот на јуни, промени на министри и на директори најави премиерот Заев..

Гледачи: 2

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

За почетокот на јуни, промени на министри и на директори најави премиерот Заев.. Кадровски смени ќе има и во општините, но и во СДСМ.. Вели, се уште траат консултациите.. Неисполнувањето на очекувањата, ароганцијата, непотизмот, главни адути за владината метла.. Според премиерот, доколку има исчекор во преговорите за Јавно Обвинителство, би следела и лидерска средба за конечно заокружување на законот!