Путин: Сакаме обнова на односите со САД

САД и Русија решија да продолжат со комуникацијата за важните прашања на глобално ниво..

Гледачи: 5

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:01:39

Категории: СВЕТ

САД и Русија решија да продолжат со комуникацијата за важните прашања на глобално ниво.. По средбата во Сочи, претседателот Путин и американскиот државен секретар Помпео потврдија дека постојат сфери на заеднички интерес!