Хемиски спектакл

Научен спектар во посета на Институтот за хемија при ПМФ повод преставување на периодниот систем во хемијата .

Гледачи: 103

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:17:37

Категории: НАУЧЕН СПЕКТАР

Научен спектар во посета на Институтот за хемија при ПМФ повод преставување на периодниот систем во хемијата . Низ емисијата ве водат проф. д-р Стојановска , проф .д-р Петрушевски , доц. Д-р Буклевски и нивните студенти . Креативни ,иновативативни и возбудливи експерименти од областа на хемијата се главниот печат на оваа научна емисија .