Поплави во Босна и Хрватска, критична е состојбата

Земјите од регионот се справуваат со последиците од вчерашното невреме.

Гледачи: 5

Дата: 14-Мај-2019

Време траење: 00:01:33

Категории: СВЕТ

Земјите од регионот се справуваат со последиците од вчерашното невреме. Најтешка е состојбата во Хрватска, Босна и Херцеговина. И во Србија е објавено предупредување за можни поплави.