Европски избори од 23 до 26 мај

Европските претседатели ги повикаа граѓаните во земјите членки да излезат на изборите за избор на нов состав на европарламентот.

Гледачи: 9

Дата: 13-Мај-2019

Време траење: 00:01:55

Категории: СВЕТ

Европските претседатели ги повикаа граѓаните во земјите членки да излезат на изборите за избор на нов состав на европарламентот. Порачаа - гласањето е од исклучителна важност се решава по која патека ќе продолжи да се движи Европската Унија. Досега излезноста на овие избори беше ниска.