Тевдовски: Нема одлука за ребаланс

Електронски ќе може да се проверува статусот на предметите за приватизација на градежно земјиште ..

Гледачи: 2

Дата: 13-Мај-2019

Време траење: 00:01:42

Категории: ЕКОНОМИЈА

Електронски ќе може да се проверува статусот на предметите за приватизација на градежно земјиште .. Ќе бидат достапни податоците за 90 000 предмети .... Министерсрвото за финансии се уште ги анализира бројките , нема конечна одлука дали ќе има ребаланс на буџетот за годинава .. Тевдовски вели дека ќе притиска за поголема реализација на капиталните инвестиции..