Најнови изданија и попусти на саемот на книга

Книгата не носи на различни места, патуваме и мечтаеме. Читањето на книги не исполнува и збогатува нашиот речник.

Гледачи: 32

Дата: 10-Мај-2019

Време траење: 00:01:22

Категории: КУЛТУРА

Книгата не носи на различни места, патуваме и мечтаеме. Читањето на книги не исполнува и збогатува нашиот речник. Вака најмладите ја опишуваат дружбата со книгата. Саемот на книга е преполн со посетители. Издавачките куќи ги изложија своите најнови изданија.