Јазикот е коренот на битието на македонците

Да го зачуваме македонскиот јазик , достојно да го предаваме на генерациите-порака по повод 5-ти мај –денот на македонската азбука ..

Гледачи: 19

Дата: 6-Мај-2019

Време траење: 00:01:49

Категории: КУЛТУРА

Да го зачуваме македонскиот јазик , достојно да го предаваме на генерациите-порака по повод 5-ти мај –денот на македонската азбука ..