„По патот на божјата мудрост“

Документарниот филм „По патот на Божјата мудрост“ ни го претставува животот и духовното учење на Свети Августин и Свети Тома Аквински, носители на римокатоличката доктрина.

Гледачи: 62

Дата: 6-Мај-2019

Време траење: 00:25:49

Категории: ДОКУМЕНТАРНА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Документарниот филм е реализиран од страна на Македонската Телевизија по повод посетата на папата во Скопје.