Пет децении дипломатска служба

Пет децении македонска дипломатска служба одбележува министерството за надворешни работи ..

Гледачи: 26

Дата: 3-Мај-2019

Време траење: 00:03:20

Категории: КУЛТУРА

Пет децении македонска дипломатска служба одбележува министерството за надворешни работи .. Владини преставници, амбасадори , дипломати , новинар во музејот на современа уметност .. За атмосверата таму ја вклучуваме Анита Димитријевска .. Ќе разговара со Тамара Тодевска – нашиот преставник на годинашната евровизија.