Пепелашка

Пепелашка, прва инклузивна балетска претстава на Танцовото студио ЕУРЕКА.

Гледачи: 162

Дата: 2-Мај-2019

Време траење: 01:03:13

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Пепелашка, прва инклузивна балетска претстава на Танцовото студио ЕУРЕКА. За првпат на сцената заедно стотина деца - танчери и деца кои што се движат со инвалидски колички, заради церебралната. Но, кога се сака, се се може.....