Капка дожд и небесна вода

За малите дами со поетски имиња. Дамла и Јагмур се единствените близначки во Македонија, родени со Даун синдром. Ги запознавме во Радовиш....

Гледачи: 79

Дата: 1-Мај-2019

Време траење: 00:24:39

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

За малите дами со поетски имиња. Дамла и Јагмур се единствените близначки во Македонија, родени со Даун синдром. Ги запознавме во Радовиш....