Има потенцијал за соработка со Иран

Да се забрзаат постпаките за издавање на визите за туристите од источните дестинации да можат континуирано да ја посетуваат државава.

Гледачи: 8

Дата: 23-Апр-2019

Време траење: 00:01:42

Категории: ЕКОНОМИЈА

Да се забрзаат постпаките за издавање на визите за туристите од источните дестинации да можат континуирано да ја посетуваат државава.. Од комората за туризам велат- можности за соработак со Иран има и во наредниот период.. Ќе се работи на збогатување на туристичката понуда.