Светски ден на книгата и авторското право

Книгите се прозорци кон нашата душа и пат кон заемно почитување и соработка меѓу луѓето- порача генералниот директор на УНЕСКО Одре Азуле на светскиот ден на книгата..

Гледачи: 16

Дата: 23-Апр-2019

Време траење: 00:02:04

Категории: КУЛТУРА

Книгите се прозорци кон нашата душа и пат кон заемно почитување и соработка меѓу луѓето- порача генералниот директор на УНЕСКО Одре Азуле на светскиот ден на книгата.. Издвачите велат- жените претпочитаат драми и љубовни приказни од животот, а пак, мажите- трилери, акции и авантури.. Кај младите се помал е интересот за пишаниот збор..