Поддршка за земјоделски саеми и манифестации

Земјоделските здруженија, локалните самоуправи, коморите и задругите можат да побараат поддршка од министерството за земјоделство за организирање на саеми и саемски манифестации.

Гледачи: 32

Дата: 19-Апр-2019

Време траење: 00:01:06

Категории: ЕКОНОМИЈА

Земјоделските здруженија, локалните самоуправи, коморите и задругите можат да побараат поддршка од министерството за земјоделство за организирање на саеми и саемски манифестации. Максималниот износ по корисник и по манифестација е до 120 000 денари, а аплицирањето е до 31 мај.