Традиционална „Недела на солидарност“

Волонтери од црвениот крст ќе посетат 15 илјади семејства..

Гледачи: 6

Дата: 15-Апр-2019

Време траење: 00:01:22

Категории: МАКЕДОНИЈА

Волонтери од црвениот крст ќе посетат 15 илјади семејства.. Хуманитарна акција за донација во парични прилози за социјално загрозените семејства.. Во соработка со здруженнието „Сите сити“ во рамки на неделата на солидарност ќе се организира и акција „Нахрани 10 илјади“- донирање храна и дистрибуција до социјално загрозените граѓани..