Хуманитарни акции за социјално загрозени семејства

„Од куќа до куќа“- донација во парични прилози.. Волонтери од црвениот крст, ќе направат посети на 15 илјади семејства- потенцијални донатори и поддржувачи на хуманитарната акција.

Гледачи: 5

Дата: 15-Апр-2019

Време траење: 00:00:57

Категории: МАКЕДОНИЈА

„Од куќа до куќа“- донација во парични прилози.. Волонтери од црвениот крст, ќе направат посети на 15 илјади семејства- потенцијални донатори и поддржувачи на хуманитарната акција.. Ќе им бидат врачени флаери.. Во соработка со здруженнието „Сите сити“ во рамки на „Неделата на солидарност“ ќе се организира и хуманитарна акција „Нахрани 10 илјади“- донирање храна и дистрибуција до социјално загрозените граѓани..