Пендаровски на централен митинг во Скопје

Имаме неповторлива можност како генерација да оставиме трајно наследство зад нас..

Гледачи: 6

Дата: 15-Апр-2019

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Имаме неповторлива можност како генерација да оставиме трајно наследство зад нас.. Обезбедена и сигурна држава, партнер на демократскиот свет, рамноправен дел од најзначајните светски сојузи- порача заедничкиот кандидат за претседател на партиите од владината коалиција Стево Пендаровски на централниот митинг пред седиштето на делегацијата на ЕУ..