Силјановска- Давкова на митинг во Велес

Дали земјава е слободна кога не смее да се пее химната- праша претседателкиот кандидат Силјановска- Давкова на митингот во Велес..

Гледачи: 7

Дата: 15-Апр-2019

Време траење: 00:00:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

Дали земјава е слободна кога не смее да се пее химната- праша претседателкиот кандидат Силјановска- Давкова на митингот во Велес.. Со победата на претседателските избори ќе се врати правото и правдата во земјава- истакна Силјановска..