Манчевски: Ќе се искористи потенцијалот

Со експертска подршка и со искористување на сиот раслоложлив потенцијал ќе се зајакнуваат капацитетите на администрацијата..

Гледачи: 5

Дата: 15-Апр-2019

Време траење: 00:01:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со експертска подршка и со искористување на сиот раслоложлив потенцијал ќе се зајакнуваат капацитетите на администрацијата.. Министерот Манчевски очекува да бидат подготвени пред отворање на процесот на пристапни преговори со Европската Унија.. Продолжуваат дебатите за законските корекции за државни и јавни службеници..