Џафери: Донесени се двотретинските закони

Законите што не добија потпис од претседателот Иванов, а беа донесени со двотретинско мнозинство ќе се сметаат за донесени..

Гледачи: 0

Дата: 15-Март-2019

Време траење: 00:01:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Законите што не добија потпис од претседателот Иванов, а беа донесени со двотретинско мнозинство ќе се сметаат за донесени.. Преостанатите закони ќе бидат вратени во собраниска процедура- изјави претседателот на Собранието Џафери.. Тој појаснува дека нема никаква пречка законодавниот дом да може да работи и во време на предизборна кампања..