Нема нови заболени од МРСА

Нема регистрирани нови случаи на заразени со бактеријата МРСА..

Гледачи: 0

Дата: 15-Март-2019

Време траење: 00:00:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема регистрирани нови случаи на заразени со бактеријата МРСА.. Од центарот за јавно здравје смируваат- нема место за паника.. Земени се неколку брисеви за испитување..