Заврши увидот во избирачкиот список на полноќ

Во законски предвидениот рок до полноќ речиси 54 илјади граѓани извршиле увид во избирачкиот список..

Гледачи: 0

Дата: 15-Март-2019

Време траење: 00:00:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во законски предвидениот рок до полноќ речиси 54 илјади граѓани извршиле увид во избирачкиот список.. Во дијаспората за гласање се пријавиле илјада и 825 македонски државјани.. Државната изборна комисија списокот го заклучува на 29 март.. Извесно е дека во претседателската трка ќе учествуваат тројца кандидати..