„Пресудата однапред позната и однапред донесена“

Пресудата беше однапред позната и однапред донесена- влат од ВМРО-ДПМНЕ..

Гледачи: 0

Дата: 15-Март-2019

Време траење: 00:00:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пресудата беше однапред позната и однапред донесена- влат од ВМРО-ДПМНЕ.. Од опозициската партија, обвинија дека правото и правната држава се погазени..