Ќе се испитува имотот на претседателот Иванов

До антикорупциска доставена документацијата за вработувањата во државните институции за кои комисијата отвори предмети..

Гледачи: 0

Дата: 15-Март-2019

Време траење: 00:01:24

Категории: МАКЕДОНИЈА

До антикорупциска доставена документацијата за вработувањата во државните институции за кои комисијата отвори предмети.. Антикорупционерите поднеле прекршочни пријави за 20-ина градоначалници бидејќи не доставиле анкетен лист.. Од кабинетот на претседателот Иванов било испратено известување за прогласените укази во АРМ..