Изборите ќе се спроведат на професионално ниво

ДИК тврди дека нема да има проблеми со избирачкиот список на предстојните претседателски избори.

Гледачи: 0

Дата: 14-Март-2019

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

ДИК тврди дека нема да има проблеми со избирачкиот список на предстојните претседателски избори. Вицепремиерот Османи потсети дека фер и демократски претседателски избори се клучен услов за евроинтегративниот процес на земјава.