Парламентарци од НАТО во посета на земјава

Забрзана ратификација на протоколот за НАТО побарааа пратениците на средбата со парламентарците на алијансата во собранието.

Гледачи: 0

Дата: 14-Март-2019

Време траење: 00:01:47

Категории: МАКЕДОНИЈА

Забрзана ратификација на протоколот за НАТО побарааа пратениците на средбата со парламентарците на алијансата во собранието. Дел од парламентарците потсетија дека во земјава се уште има корупција и дека и покрај приемот во алијансата, земјава треба да се справи со овој проблем.