Ангеловски: Нема незаконско прислушување

Во земјава нема незаконско прислушување ,изјави првиот човек на ОТА при посетата на собраниската комисија во чија надлежност е следењето на комуникациите.

Гледачи: 0

Дата: 14-Март-2019

Време траење: 00:01:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во земјава нема незаконско прислушување ,изјави првиот човек на ОТА при посетата на собраниската комисија во чија надлежност е следењето на комуникациите. Сега се следат 188 телефонски броеви , а за годинава во агенцијата се најавени 6 нови вработувања.