Суспендирана глобалната флота авиони „737 макс 8“

Приземјена е целата флота на авиони ,,Боинг 737 макс 8“ . Практично времено од употреба се повлечени сите 370 авиони, а наредбата дојде од претседателот Трамп.

Гледачи: 0

Дата: 14-Март-2019

Време траење: 00:02:12

Категории: СВЕТ

Приземјена е целата флота на авиони ,,Боинг 737 макс 8“ . Практично времено од употреба се повлечени сите 370 авиони, а наредбата дојде од претседателот Трамп.