Нема нови заболени од бактеријата МРСА

Нема новозаболени од бактеријата МРСА, смируваат од институтот за јавно здравје.

Гледачи: 13

Дата: 13-Март-2019

Време траење: 00:00:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема новозаболени од бактеријата МРСА, смируваат од институтот за јавно здравје.. Сепак, оттаму препорачуваат на внимателност, бидејќи бактеријата е лесно пренослива!