Средба Рама- Заев

Премиерот Зоран Заев во официјална посета на Албанија.. На агендата, средби на владино и на државно ниво..

Гледачи: 10

Дата: 13-Март-2019

Време траење: 00:01:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

Премиерот Зоран Заев во официјална посета на Албанија.. На агендата, средби на владино и на државно ниво.. На средбата со неговиот албански колега Еди Рама, потврдени добрите билатерални односи, но и заедничките заложби за членство во Европската Унија!