Цветот во мојата душа

Живко Поповски – Цветин и неговите активности, неговата неуморна душа, инспирацијата од цвеќето и мирот.

Гледачи: 17

Дата: 4-Март-2019

Време траење: 00:27:50

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

Живко Поповски – Цветин и неговите активности, неговата неуморна душа, инспирацијата од цвеќето и мирот. Годинава со нова фаза во творештвото, феникси. Неодамна го посети Белград, а имаше и средба со поетите на Струшките вечери на поезијата и многу други активности.