На Лука мајка му

Уште една емисија во која гледаме и слушаме родителска исповед - како се живее во аутистичниот спектар? како изгледа да си посебен родител на таканаречено посебно дете, како седумгодишниот Лука?

Гледачи: 794

Дата: 4-Март-2019

Време траење: 00:30:00

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Уште една емисија во која гледаме и слушаме родителска исповед - како се живее во аутистичниот спектар? како изгледа да си посебен родител на таканаречено посебно дете, како седумгодишниот Лука? Како да се прескокнат сите пречки, како да им се одолее на сите предизвици, како да се остане со студена глава и срце, полно љубов?