Маги

Приказна за малиот човек во борба со институциите.

Гледачи: 163

Дата: 4-Март-2019

Време траење: 00:27:38

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Приказна за малиот човек во борба со институциите. Маргарита Милошеска има 55 години и веќе 15 години се бори со церебралната парализа на својата ќерка, но и со околината што нема разбирање за проблемите, со кои што се соочуваат...