Во Гази Баба направен и полициски записник

Добивме огромен број информации за фалисификати на моите формулари за потписи за кандидатура на претседателските избори, изјави Филип Петровски.

Гледачи: 29

Дата: 1-Март-2019

Време траење: 00:00:49

Категории: МАКЕДОНИЈА

Добивме огромен број информации за фалисификати на моите формулари за потписи за кандидатура на претседателските избори, изјави Филип Петровски. Тој смета дека сево ова е координирано од еден центар и го поткрепува тврдењето со добивањето нелогични податоци за намалување наместо зголемување на бројот на потписи особено во Гази Баба.