Вестиод светот

Постигнат начелен договор за избегнување на блокада на администрацијата во САД..

Гледачи: 11

Дата: 12-Фев-2019

Време траење: 00:02:04

Категории: СВЕТ

Постигнат начелен договор за избегнување на блокада на администрацијата во САД... Стотици луѓе чекаат помош на граничниот мост меѓу Венецуела и Колумбија... Неделава британскиот парламент повторно ќе се изјаснува околу Брегзитот... Снег на Хаваи на надморска висина од 1900 метри...