Почнаа најголемите вежби во посладните 200 години

Венецуелскиот лидер Николас Мадуро ги почна, како што тој ги опиша, „Најважните“ вежби во историјата, подготвувајќи се да се одбрани од каква било потенцијална инвазија..

Гледачи: 25

Дата: 11-Фев-2019

Време траење: 00:01:43

Категории: СВЕТ

Венецуелскиот лидер Николас Мадуро ги почна, како што тој ги опиша, „Најважните“ вежби во историјата, подготвувајќи се да се одбрани од каква било потенцијална инвазија.. Вежбите ќе траат до 15 февруари и ќе бидат најголемите што земјата ги има одржано во својата 200-годишна историја!