Опасност од нова блокада на Владата

Нема напредок во преговорите меѓу републиканците и демократите во американскиот Конгрес за пограничната безбедност..

Гледачи: 14

Дата: 11-Фев-2019

Време траење: 00:02:13

Категории: СВЕТ

Нема напредок во преговорите меѓу републиканците и демократите во американскиот Конгрес за пограничната безбедност.. Постои опасност од нова блокада на американската администрација.. Американскиот претседател Трамп не се откажува од изградба на ѕидот кон Мексико!