„Два до три случаи не може да значат непотизам“

Нема прекршување на законската постапка при изборот на новите членови на комисијата за спречување корупција, вели министерката за правда Дескоска..

Гледачи: 8

Дата: 11-Фев-2019

Време траење: 00:01:05

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема прекршување на законската постапка при изборот на новите членови на комисијата за спречување корупција, вели министерката за правда Дескоска.. Во јавноста се појавија реакции по изборот на Нури Бајрами, кој е во роднинска врска со собранискиот спикер Џафери!