Се разгледуваат одбиените апликации

Во министерството за култура разгледувани одбиените апликации на годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес за 2019 година..

Гледачи: 22

Дата: 11-Фев-2019

Време траење: 00:00:50

Категории: КУЛТУРА

Во министерството за култура разгледувани одбиените апликации на годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес за 2019 година.. Доколку се утврдат недоследности, листата на поддржани проекти од национален интерес ќе биде дополнета, велат од ресорот!