Вести од светот

Француската влада ќе оди до крај во трансформацијата на економскиот модел...

Гледачи: 19

Дата: 11-Фев-2019

Време траење: 00:02:26

Категории: СВЕТ

Француската влада ќе оди до крај во трансформацијата на економскиот модел... Во Германија расистички напади врз тинејџерки мигрантки... Во Иран земјотрес од 5,2 степени по рихтер... На повидок нова блокада на американската администрација...