Цивилите се жртва во дуелот Мадуро- Гуаидо

Администрацијата на претседателот Трамп, на членовите на венецуелскиот парламент им забрани да патуваат во САД..

Гледачи: 11

Дата: 8-Фев-2019

Време траење: 00:02:05

Категории: СВЕТ

Администрацијата на претседателот Трамп, на членовите на венецуелскиот парламент им забрани да патуваат во САД.. Група европски и јужноамерикански земји побараа нови избори во Венецуела, во обид да се реши се подлабоката политичка криза!