„Приштина да ги укине таксите за Србија и БиХ“

СБ на ОН побара, Косово да ги укине 100-процентните такси за Србија, и Босна и Херцеговина.

Гледачи: 13

Дата: 8-Фев-2019

Време траење: 00:01:51

Категории: СВЕТ

СБ на ОН побара, Косово да ги укине 100-процентните такси за Србија, и Босна и Херцеговина.. Приштина не попушта.. Српскиот министер за надворешни работи Дачиќ рече дека сите постојани членки на советот ги осудиле постапките на косовското раководство!