Вести од светот

Советот за безбедност на ОН побара Косово да ги укине 100 процентните такси, Приштина не попушта..

Гледачи: 10

Дата: 8-Фев-2019

Време траење: 00:02:13

Категории: СВЕТ

Советот за безбедност на ОН побара Косово да ги укине 100 процентните такси, Приштина не попушта... Нови разговори за Брегзит од следната недела... На членовите на венецуелскиот парламент им е забрането да патуваат во САД...