Гостин во емисијата е Симеон Јуруков

Симеон Јуруков

Гледачи: 676

Дата: 28-Септ-2016

Време траење: 00:26:17

Категории: АВТОГРАМИ 1984 ГОД.

Гостин во емисијата е Симеон Јуруков