Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Гостин во емисијата е Ристо Ничевски

Ристо Ничевски

Гледачи: 533

Дата: 28-Септ-2016

Време траење: 00:29:32

Категории: АВТОГРАМИ 1984 ГОД.

Гостин во емисијата е Ристо Ничевски