Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Гостин во емисијата е Ката Мисиркова - Руменова

Ката Мисиркова - Руменова

Гледачи: 371

Дата: 28-Септември-2016

Време траење: 00:28:45

Категории: АВТОГРАМИ 1984 ГОД.

Гостин во емисијата е Ката Мисиркова - Руменова