Витраж - Сезона 11 - Емисија 17

Во емисијата Витраж ја бележиме изложбата на доајенот на современата македонска ликовна уметност,

Гледачи: 38

Дата: 28-Јан-2019

Време траење: 00:39:12

Категории: ВИТРАЖ

Во емисијата Витраж ја бележиме изложбата на доајенот на современата македонска ликовна уметност, Танас Луловски, дејноста на ликовниот сектор во Младинскиот Културен Центар, а наш гостин во студиото е бардот на македонската литература за деца Стојан Тарапуза.
Во Витраж имавме средба и со две имиња со креативна уметничка определба, Марија Трпеска и Наташа Диденко.