Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Гостин во емисијата е Борче Серафимовски

Борче Серафимовски

Гледачи: 288

Дата: 28-Септември-2016

Време траење: 00:28:51

Категории: АВТОГРАМИ 1984 ГОД.

Гостин во емисијата е Борче Серафимовски